Samenwerken met DRV-Performance Improvers

Samenwerken met DRV-Performance Improvers

28-02-2018

DRV Performance Improvers en Expectations gaan samenwerken om het dienstenportfolio aan beide kanten verder te verbeteren.

Wij hopen hiermee nog beter aan de verwachtingen van de klanten van beide ondernemingen te voldoen.

Performance Improvers is een zelfstandig en onafhankelijk bedrijfsonderdeel van DRV Accountants & Adviseurs, een organisatie met ruim 550 medewerkers en meer dan 5500 klanten. Ze begeleiden ondernemers bij alle mogelijke strategische en bedrijfskundige onderwerpen op het gebied van finance, commercie, productie, logistiek, inkoop, ICT en HR en realiseren daarmee duurzame waardecreatie voor haar klanten.

Performance Improvers helpt bedrijven in zwaar weer, bedrijven die te snel groeien en bedrijven die geconfronteerd worden met specifieke problemen die invloed hebben op de prestaties van de onderneming. Michel van Dijk, managing partner van DRV Performance Improvers: “We helpen bedrijven met verandermanagement en transformatie in uiteenlopende branches. Opdrachten zijn vaak op het snijvlak van strategie, marketing en sales en stijl en cultuur. De Expectations methode is een goede aanvulling in onze dienstverlening.”

“Dat komt omdat we binnen de verkoopstrategie het accent leggen op de verbinding tussen klant en interne organisatie.” zegt Mike van Beek directeur van Expectations. “Om die verbinding tot stand te brengen helpt geen deeloplossing, maar een aanpak waarbij de hele organisatie betrokken is. Middels de Expectations Monitor, een software tool in de cloud, brengt de organisatie zelf de verwachtingen van geselecteerde klanten in kaart. Dit versterkt de relatie met de klant en er ontstaat een betere samenwerking. Door de verwachtingen op de juiste manier te delen met de interne organisatie wordt het klantgerichter en ontstaat er enthousiasme om deze verwachtingen samen ook te realiseren. Na enige tijd wordt de klant automatisch uitgenodigd om te beoordelen of er aan zijn of haar verwachtingen is voldaan.”

 “DRV staat bekend om het realiseren van verandering en niet het schrijven van een rapport dat in de bureaulade verdwijnt. Dit sluit precies aan bij onze manier van werken”, aldus Mike van Beek. “In onze begeleiding is het belangrijk dat bedrijven zelf aan de slag gaan met als doel om de klantrelatie te versterken en om klantgerichter en wendbaarder te worden. Wij faciliteren en begeleiden hierbij.”